0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV MUTA NIKOLIĆ: O povredama i favoritu u derbiju ABA lige…

Objavljeno: 08.12.17 u 13:50

Košarkaši Partizana sutra uveče od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuju zagrebačku Cedevitu u meču 11. kola ABA j.t.d. lige.

Utakmicom protiv Cedevite, crno-beli će zatvoriti prvi krug regionalne lige i u zavisnosti od pobede ili poraza, takmičenje nastaviti sa pozitivnim ili negativnim skorom.

Trenutno su na pet pobeda i pet poraza, s tim da su u svim takmičenjima upisali sedam poraza na poslednjih osam odigranih utakmica.

Navijači se nadaju prekidu te jako loše serije, a trener Partizana Miroslav Nikolić je izjavio da će ipak Cedevita poneti epitet favorita na ovom meču.

– Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči… Sa druge strane, mi iako imamo dosta problema sa povredama, nekako se problemi smenjuju, ja mislim da ćemo odigrati dobro – rekao je Nikolić.

Sinoć se na treningu povredio i Vanja Marinković i vrlo je neizvesno da li će sutra moći da pomogne saigračima.

– Nama je svaki igrač preko potreban u rotaciji, malo smo se osvežili sa Tanaskovićem koji će biti sa nama uvek. Dosta igrača se vraća iz povreda od kojih su se oporavljali tokom pauze, zbog toga ćemo ih koristiti koliko budemo mogli, ali tako je kako je. Ne treba tražiti opravdanje, oni jesu favoriti ali mi moramo ići na pobedu – istakao je Nikolić.

Centar Partizana, Đoko Šalić, pred duel sa zagrebačkim timom poručuje:

– Cedevita je izuzetan protivnik, igraju dobro i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Tu je sjajni Musa, iskusni Ukić, sad je došao i Markota, baš dobar tim koji je na papiru možda favorit. Ipak, mi moramo da uđemo u meč borbeno i odgovorno i da dobijemo to! Pokazali smo da možemo da igramo dobro protiv jakih ekipa, ali za pobedu moramo da sprečimo pad koncentracije. Ako to uspemo, imaćemo dobre šanse za trijumf – naglasio je Šalić.

FOTO: STARSPORT

Ulaznice za subotnji duel, u prodaju su puštene danas a mogu se kupiti na sledeći način:

petak, 08.12.

    Ticketline Novi Beograd od 09:00 do 18:00
    Stadion Partizana (kancelarija 220) od 10:00 do 16:00

subota, 09.12.

    Hala „Aleksandar Nikolić“ od 10:00 do početka meča

Cene pojedinačnih ulaznica:

    Tribine: 300 dinara
    Parter: 500 dinara
    Bela loža: 1.200 dinara
    VIP loža: 1.500 dinara
    Počasna mesta pored terena: 12.000 dinara

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter