0
Košarka

IMA LI KRAJA NJEGOVIM PEHOVIMA: Nedović vodio Unikahu do pobede ali se u finišu povredio!

Objavljeno: 03.12.17 u 23:40

Ekipa iz Malage savladala je Huventud sa 86:74, ali je gorak ukus ostavila nova povreda Nemanje Nedovića.

Srpski reprezentativac je na četiri minuta pre kraja utakmice iskrenuo zglob pri doskoku, pa je pre vremena napustio parket. Da stvar bude gora po Andalužine sličnu povredu je doživeo i Džef Bruks, pa je tako spoljna linija tima Joana Plaze pretrpela ozbiljan udarac na ovom meču.

Pre nego što se povredio Nedović je odigrao odličan meč, ubacio 16 poena uz odlične procente šuta (6/8 za dva, 1/1 trojke, 1/2 penali), što ga čini najefikanijim igračem svog tima

Dobru partiju pružio je i Dragan Milosavljević koji je utakmicu završio sa devet postignutih poena (4/5 za dva). Dvocifreni u pobedničkom timu bili su još i Sasu Salin sa 13 poena, odnosno Karlos Suarez i Giorgi Šermadini sa po 11 poena.

U ekipi iz Badalone od ostalih su se izdvojili Saulius Kulvietis sa 17 poena odnosno Malik Vajns sa 15.

Pobedu je danas zabeležio i Real Madrid koji je posle poraza od Zvezde u Evroligi, kod kuće bio ubedljiv protiv Gran Kanarije sa 96:72.

Odličnu partiju kod „kraljevskog kluba, pružio Luka Dončić, koji je za 20 minuta ubacio 16 poena (5/8 iz igre) , a uz to imao je i četiri skoka i pet asistencija. Dvocifreni kod Madriđana bili su i Džejsi Kerol sa 14 i Tomkins sa 13 poena. Kod gostiju je po najbolji bio Erikson sa 12 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter