3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RAZOČARANI MUTA NIKOLIĆ: Budućnost nezasluženo slavila večeras!

Objavljeno: 02.12.17 u 21:38

Košarkaši Budućnosti slavili su u derbi utakmici 10. kola ABA lige, nad ekipom Partizana rezultatom 86:79 i tako se zadržali na čelu tabele.

Trener Miroslav Nikolić bio je vrlo razočaran zbog načina na koji je njegova ekipa poražena u ovom susretu, a na konferenciji za novinare je konstatovao kako je njegov tim pobedio sam sebe u „Morači“.

– Budućnost je jako iskusna ekipa i igra dobro, ali mislim da su nezasluženo dobili večeras. Mi smo sami sebe pobedili. Iskoristili su naše greške, promašaje zicera, glupe faulove u napadu. Kada se odlučuje utakmica moraš da pogodiš zicere. Pokazali smo da možemo da igramo protiv najboljih i očekujem bolje igre Partizana-, rekao je popularni Muta posle utakmice.

Sa druge strane, prošlosezonski trener Partizana a sada trener Budućnosti, Aleksandar Džikić ističe da je njegov tim večeras igrao protiv vrlo jakog protivnika.

– Prvo hoću da čestitam Partizan, stvarno su težak protivnik. Okreneš glavu i već si primio dve trojke. Zadovoljan sam pobedom, ali nisam zadovoljan sa dva momenta. Posle vođstva na početku smo brzo dozvolili Partizanu da se vrati. Nisam zadovoljan ni početkom treće četvrtine jer su se dogodile stvari na koje smo upozoravali, a koje nisu smele da se dese. Na kraju je najvažnija pobeda, a verujem da imamo još dosta prostora da napredujemo-, izjavio je Džikić.

0
0

3 Komentara

  1. Da bi neko pobedio ,mora neko i da izgubi , gubi onaj ko napravi viša grešaka i ne može pobeda u košarci biti nezaslužena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter