0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI ĆE OVO POZDRAVITI: Partizan se pred Budućnost pojačao iz sopstvenih redova, Nikolić govorio o pojačanjima!

Objavljeno: 30.11.17 u 11:23

Nakon što je raskinuta saradnja sa američkim centrom, Samardom Semjuelsom, kao i povrede pojedinih igrača, crno-beli su bili prinuđeni da reaguju i ojačaju svoje redova.

Tako je Mirosav Nikolić u tim vratio mladog Nikolu Tanaskovića, koji je tokom ove jeseni beležio sjajne partije u dresu Spartka.

Perspektivni igrač koji pokriva pozicije krila i krilnog cenrtra u dresu tima iz Subotice, u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno beležio je 17.4 poena i 9.7 skokova po utakmici, što ga je činilo najboljim košarkašem domaćeg takmičenja.

– Morao sam da povučem Nikolu Tanaskovića iz Spartaka da bismo mogli da radimo normalno, da malo popunimo redove. Imamo i Slobu Jovanovića na dvojnoj licenci, u OKK Beogradu, ali i on je povređen, rekao je Nikolić za Sportski žurnal.

Tanasković, koji takođe ima dvojnu registraciju, je pred meč za Budućnoću vraćen u redove crno-belih, a videćemo da li je to samo zbog treninga ili će i konkurisati za meč sa liderom ABA lige.

Najtrofejniji srpski klub odavno već najavljuje angažovanje pojedinih pojačanja, a o njima je ponovo govorio i trener Nikolić.

– I dalje stoji da su nam potrebna dva pojačanja, ali ništa se ne dešava. Moramo da osvežimo ekipu. Sada od iskusnih imamo samo Veličkovića, a pritom su nas i povrede desetkovale. I zato je potrebno da se pojačamo, ističe popularni Muta za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter