0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MATIJAS LESOR: Mnogo učim, cilj mi je da se pokažem Filadelfiji i NBA

Objavljeno: 21.11.17 u 19:39

Mladi Francuz je ove sezone stigao kao jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde.

Uz Pera Antića može dosta toga da nauči i o poziciji na kojoj igra, ali i NBA ligi koja mu je želja.

Za čuveni ‘Eurohups’ je Lesor govorio o dosadašnjim utiscima iz nove sredine, Crvenoj zvezdi i mečevima u Evroligi koji će mu dosta značiti u njegovom razvijanju kao igrača.

– Mnogo učim. Svake nedelje igram protiv najboljih centara u Evropi, pa svaki put naučim nešto novo posle tih mečeva. Ja jesam mlad, ali ne želim da kažem da je zbog toga što sam mlad ‘normalno’ ako igram loše, ili ako su drugi bolji od mene. Biti mlad ne daje ti pravo da igraš loše, nisam ja ovde zbog toga. Ja sam ovde jer želim da postanem jedan od najboljih centara u Evroligi i da pokušam da dominiram protiv bilo kog centra, rekao je Lesor.

Centar Crvene zvezde govorio je i o eventualnoj NBA karijeri i Filadelfiji koja ga je izabrala kao 50. pika na draftu.

– Oni se ne plaše da ukažu šansu mladim igračima. Imaju dosta mladih igrača i veruju igračima iz inostranstva, poput Luvavu-Kabaroa, Darija Šarića, Bena Simonsa. Cilj mi je da pokažem da i ja mogu da budem među njima, dodao je Francuz.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter