5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKI PREOKRET: Miško Ražnatović značajno smanjio potraživanja za Zagorca, ali…

Objavljeno: 20.11.17 u 00:06

Saga sa srpskim krilnim igračem se nastavlja i dobija novi oblik.

Sezona odmiče a još uvek Rade Zagorac nije pronašao kluba nakon otkaza u Memfis Grizlisima.

Najbliži potpisivanju talentovanog košarkaša bio je Partizan, sam Zagorac je javno govorio o tome da ima želju da pojača crno-bele, ali i da je sve na dogovoru kluba i agenta.

Onda je Miroslav Nikolić posle poraza od Albe u Evrokupu sam pokrenuo priču o Zagorcu i tome da se od Partizana traži 20 do 30 hiljada evra mesečno za 22-godišnjeg košarkaša, što crno-beli nemaju da plate.

Kako ‘Mocart sport’ saznaje, smanjena su potraživanja Partizanu na 12.500 evra, ali ni tada nije došlo do dogovora. Potom je Rade Zagorac ponuđen Efesu, što nije urodilo plodom, a poslednji kontakt je uspostavljen sa članom ACB lige, Andorom.

Videćemo gde će Zagorac nastaviti karijeru, a važno je pomenuti da pregovori sa crno-belima nisu prekinuti.

0
0

5 Komentara

  1. Pa koji će nam moj ovaj zagoreli đilkoš… Da vredi čemu ostao bi u minesoti ili bi ga kupio neki klub koji igra e.l…jedina dobra stvar je što su opustili ovog sema.on da je ostao nastavio bi da pravi probleme…sad ako ste pametni otplatiti dug Dzounsu i dovedite njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. treba ovo govedo od ražnatovića proterati iz košarke pa taj i uništava klubove.jer klubovi nemaju nikakvog računa od prodaje igrača.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter