0
Košarka

FOTO: STARSPORT

I TURCI POKLEKLI: Saridža u kvalifikacijama za Mundobasket bez udarnih igrača!

Objavljeno: 18.11.17 u 18:54

Selektor košarkaške reprezentacije, Ufuk Saridža, objavio je danas spisak igrača za FIBA „prozore“, na kome nema mnogih nosilaca sa prethodnog Eurobasketa, čiji su bili domaćini.

Već odavno je bilo jasno da Saridža neće moći da računa na svog glavnog igrača Džedija Osmana, koji nastupa za Klivlend u NBA ligi, kao ni na Ersana Iljasovu iz Atlante, međutim tu neće biti ni većine igrača koji nastupaju u Evroligi.

Tako će Turci biti lišeni pomoći još nekih važnih igrača, kao što su Bobi Dikson i Sinana Guler, a nezvestan je nastup i Meliha Mahmutoglua, koji se našao na spisku ali aktuelni šampion Evrope raspoložen da ga pusti.

Evo i kompletnog spiska Ufuka Saridže:

Tolga Gečim (Banvit), Sertač Šanli (Bešiktaš), Semih Erden (Bešiktaš), Furkan Aldemir (Darušafaka), Ege Arar (Galatasaraj), Goksenin Koksal (Galatasaraj), Berk Ugurlu (Pinar), Metin Turen (Pinar), Alp Karahan (Pinar), Metečan Birsen (Sakarija), Bariš Ermiš (Tofaš), Douš Balbaj ( Anadolu Efes), Birkan Batus (Anadolu Efes) i Melih Mahmutoglu (Fenerbahče).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter