0
Košarka

FOTO: Twitter

RANIJE SE NIJE ŽALIO: Predsednik CSKA ‘spušta’ Teodosića a ‘uzdiže’ Rodrigeza

Objavljeno: 17.11.17 u 12:34

Andrej Vatutin je povukao paralelu između sadašnjeg i nekadašnjeg organizatora igre.

U timu Moksovljana je Miloša Teodosića za sada dobro odmenio Serhio Rodrigez.

Iako se naravno ne radi o istom tipu igrača, a i klasi. Iako se nekoliko prethodnih sezona igra CSKA vrtela oko Miloša Teodosića i zasnivala na Srbinu, predsednik Armejaca je za grčku ‘Gazetu’ dao nešto neobičniju izjavu.

– Miloš je šest godina igrao genijalno, njegovi nastupi bili su jedinstveni. Ali više nije kod nas, Rodrigez je došao i pokazao da je odličan, ali i drugačiji. Pre svega emotivno jer je Teodosić zatvoren lik, ne pokazuje osećanja na terenu, a kamoli u životu, dok Serhio može da postane idol navijačima CSKA. Serhio je harizmatičan, neverovatno otvoren i veseo momak. Kod Miloša nismo znali šta će da zahteva kada se probudi. Za sada je Rodrigez oduševio sve u Moskvi, nadam se da će tako nastaviti do kraja sezone, rekao je Vatutin.

Pomenuti predsednik Moskovljana je pre samo nekoliko meseci želeo da izdvoji sumanutu sumu za Teodosića i obori rekord u Evropi kako bi zadržao Srbina pored nekoliko ponuda iz NBA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter