0
Košarka

NBA: Ne smeta mu ni maska, Irving i Braun doneli 14 vezanu pobedu Seltiksima posle minus 17!

Objavljeno: 17.11.17 u 09:10

Iako su se noćas igrale samo dve utakmice u najkvalitetnijoj ligi na planeti, bilo je veoma zanimljivo.

Boston je savladao Golden Stejt sa 92:88, a Finiks Hjuston rezultatom 142:116.

Ko može da zaustavi Seletikse? Sudeći po igri koju trenutno pokazuju, niko. Iako su uglavnom Voriorsi vodili u ovoj utakmici i u jednom momentu imali prednost od 17 poena, Boston je stigao do 14. vezane pobede u ligi. Najviše zahvaljujući Kajriju Irvingu koji je imao jedno od onih svojih večeri, ali i Džajlinu Braunu.

Od kako se u prvih par minuta igre prednost smenjivala, Golden Stejt je prešao u vođstvo koje je trajalo gotovo tri kvartala. Ono je uglavnom bilo ubedljivo, dvocifreno, do serije Bostona u finišu treće četvrtine kada se desio prvi preokret. Ali i nakon toga, u četvrtoj deonici, su Voriorsi imali vođstvo veći deo vremena, a kada je Boston prvi put pobegao na četiri poena razlike – stigao je do pobede.

Braun je imao 22 poena i sedam skokova, Al Horford je postigao 18 poena i uhvatio 11 skokova, dok je Kajri Irving meč završio sa 16 poena, pet skokova i šest asistencija. Na drugoj strani je Kevin Durent bio najbolji sa 24 poena.

Džejms Harden je noćas bio neumoljiv prema svom rivalu. Roketsi su Sansima ubacili 142 poena od čega je 48 bilo Hardenovih. Izuzetno efikasan Hjuston, iako se čini da je prema rezultatu bilo produžetaka, ali nije. Roketsi su jednostavno nadigrali Finiks i upisali novu ubedljivu pobedu.

NBA, REZULTATI:

Golden Stejt – Boston 88:92

Hjuston – Finiks 142:116

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter