3
AdmiralBet ABA Liga

KAKVA IZJAVA VELIČKOVIĆA: Posle ‘bure’ u redovima Partizana, Novica imao poruku za sve saigrače

Objavljeno: 17.11.17 u 11:32

U subotu će crno-beli odigrati poslednju utakmicu tokom reprezentativne pauze koja ih čeka.

Na megdan u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ dolazi stari poznanik, ekipa Olimpije.

Pred taj meč specijalnu poruku za svoj tim imao je najsikusniji igrač Partizana, Novica Veličković koji je nekoliko puta na delu dao primer svojim mlađim saigračima.

– Svi mi koji sutra izađemo na teren, ne smemo ni jedne sekunde da zaboravimo čiji dres nosimo i za koliko vernih navijača se borimo. Od mene kao najstarijeg, pa do Pecarskog koji je najmlađi, svi treba da znamo da ne postoji ‘lako ćemo’, i da za svaku loptu moramo da grizemo kao da nam od nje život zavisi. Ako pokažemo borbenost koja mora da bude zaštitni znak igrača Partizana, znamo da će i publika da nas nosi do pobede, rekao je Veličković a prenosi klupski sajt.

Košarkaš crno-belih je još naglasio da će važan faktor sutrašnjeg meča biti i odbrana koja bi mogla da donese pobedu Partizanu protiv slovenačke ekipe.

– Očekuje nas poslednji meč pred reprezentativnu pauzu i od njegovog ishoda mnogo zavisi u kakvom ćemo raspoloženju provesti naredne dve nedelje. Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas da se malo psihološki dignemo. Očekujem da zategnemo odbranu i da budemo mnogo bolji. Veoma je važno da pred ovu pauzu presečemo dobrom igrom, dobrom odbranom i dobrim kontranapadima.

Utakmica je na programu u subotu od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

3 Komentara

  1. Na kakve grane ste spali kad vam je jedan običan meč sudbonosan i to protiv slabašnog rivala kojeg je Zvezda lako isprašila u Ljubljani ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Postujem KK Partizan i Velickovica,ali ke to vec jako degutantno ta fraza „za koga igramo“ “ tradicija“ ird itd. Vec je to otrcana fraza..Prvo Partizanov najveci problem je sarlatan Muta.. A bome i Velickovic nrmoze toliko kao nekada..tako da prestanite sa frazama i igtajte branite polje pick and roll i branite bolje i pametnije da nedobijate 100 poena..nije u pitanji srce i htenje ali neuvezbanost

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter