0
ATP

SPORT NA TV: Evroliga, Masters u Londonu, domaća odbojka i NFL za kraj

Objavljeno: 16.11.17 u 08:50

Ne tako bogat sportski dan je pred nama, ali će najviše uživati ljubitelji košarke i tenisa, kao i prethodnih nekoliko dana.

U prvom planu biće košarkaška Evroliga i osmo kolo koje počinje utakmicom Himki – Makabi na SportKlubu 3 od 18 časova. Pola sata kasnije na SK 1 počinje prenos meča Anadolu Efes – Panatinaikos, da bi opet posle pola sata, dakle od 19h, počeo duel između Žalgirisa i Baskonije na SK 2.

U večernjem terminu od 21h sastaće se u španskom derbiju Real Madrid i Unikaha. Taj duel biće na prvom programu SportKluba.

Kada se radi o tenisu, danas se igraju dva duela na Mastersu u Londonu u okviru grupe ‘Boris Beker’. Najpre će od 15 sati na teren O2 arene Rodžer Federer i Marin Čilić. Taj duel biće prenošen na SportKlubu 1.

U drugom meču sastaju se Aleksandar Zverev i Džek Sok. Oni će početi svoj duel u 21h, a moći ćete da ga gledate na SK 2.

Oni koji vole odbojku, pa još navijaju za Železničar ili Crvenu zvezdu, moći će da isprate okršaj ova dva kluba u okviru domaćeg šampionata od 17:55h na drugom programu Javnog servisa.

Za kraj dana, ljubitelji američkog fudbala će biti uz SportKlub 1 gde će od 2:25h ići prenos NFL utakmice između Pitsburg Stilersa i Tenesi Tajtansa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter