4
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘DA GA SAMO VIDITE…’: Muta Nikolić ponovo otkrio loše stvari o Samjuelsu! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.17 u 11:29

Nastavljaju se teške reči na relaciji Miroslav Nikolić-Samardo Samjuels.

Kada dođe do ovakve vrste sukoba između trenera i igrača, prednost uvek ima šef struke, pogotovo ako se u obzir uzme ponašanje Samarda Samjuelsa u javnosti prethodnih dana.

Nakon što je putem društvenih mreža poručio da ženama ne daje intervjue i tako već napravio ozbiljan prestup, napao je i trenera Nikolića, a zatim i klub tražeći prvu platu.

– Bolje da vam ne pričam kako se ponaša – izjavio je Nikolić za ‘Informer’.

– Što se igranja tiče, on ne igra, jer nije u formi. Ja bih najviše voleo da on igra celu utakmicu. To bi bilo dobro za sve, ali trenutno nije tako. Videćemo kakva će situacija biti u nastavku.

Nikolić nije želeo da odgovara na objave Samjuelsa na Instagramu, ali mu je odgovorio kada će dobiti prvu platu.

– Nisam video to što je pisao, niti me mnogo zanima. Da bi dobio platu mora prvo da je zaradi, a on to nije učinio za sada – rekao je Nikolić.

FOTO: Instagram screenshot
0
0

4 Komentara

  1. Mutavi (kakva koincidencija), ako ne valja menjaj….pare nisu problem, adresu znas, Andicev venac. Ustvari, menjaj po 5 igraca nije problem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Definitivan kraj jedne kratke ljubavi, pojacanja u kog ste se kleli i za njega rekli da e biti broj 1…. Sta sada, sada dajte Zagorcu 25000 mesecno pa probajte sa njim….Misko nije blesav covek, zna sta treba da radi, mali da vredi vec bi bio kod Zeljka, Sase, Saleta, neko bi ga uzeo jer taj iznos za njih nije nikakav problem, ali mali prvo mora glavu da sredi sa sve Miska pa da zasuce rukave indokaze da sa plate od 1500mesecno koliko je imao u Megi zasluzuje 18 puta do 20 puta vecu !

    0
    0
    Odgovori
  3. Gdje dodje u rupu jadan bio,franjevci su to,ali ne moraš ni igrati oderi ih , nauči ih pameti .Za franjevce , da pojasnim -rupa je Partizan , da ne bude zamjene teza,pošto oni slabo kontaju !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter