3
Košarka

FOTO: STARSPORT

JAKE PORUKE IZ KK PARTIZAN: O Zagorcu, Muti, Samjuelsu i dolasku još dvojice vrhunskih igrača!

Objavljeno: 15.11.17 u 17:12

Na vanrednoj konferenciji za medije KK Partizan i njegovog predsednika Ostoje Mijailovića saznali smo nove detalje u vezi slučaja dolaska Radeta Zagorca u Humsku.

Prvi čovek crno-belih je sazvao konferenciju kako bi javnosti saopštio prave informacije oko kojih se spekuliše prethodnih dana.

Krenuo je redom, od ‘najzvučnije’ vesti – dolazak Radeta Zagorca.

– Pregovori su tekli do danas. Nismo potpisali ugovor sa Zagorcem. Molim vas da o tome mene pitate. Znam da ja predstavljam klub, ali davaću informacije kad budu konačne. Pregovori nisu završeni, želim najbolje klubu kojeg zastupam. Ugovor koji je ponuđen nije štetan po Partizan, ali može da bude bolji – rekao je Mijailović novinarima.

Zatim je nastavio:

– Najsrećniji bih bio da se ta vest nije pojavila u medijima. Pregovori nisu završeni. Moramo da radimo stvari od ekonomskog značaja za Partizan. Ne možemo da budemo na grbači države, treba da obezbedimo neka sredstva i od budućih transfera – izjavio je Mijailović.

Posle jučerašnjeg poraza od Albe čak je moglo da se čuje sa tribina i da trener Miroslav Muta Nikolić ode sa klupe, na šta je Mijailović rekao da popularni Muta ima podršku kluba.

– Svestan sam bio od samog starta da će očekivanja navijača biti veća, nego u nekom prethodnom periodu, ali potrebno je mnogo veće razumevanje prema sportskom sektoru. Treneru Nikoliću nijedan trenutak nije lak na terenu. Mi užurbano idemo napred, ali su očekivanja navijača veća od realnih stvari. Videli smo sinoć to što je 10, 20, 30 ljudi sinoć vikalo Muti Nikoliću. UO odlučuje ko će biti trener. Muta Nikolić ima podršku kluba, ima ugovor na tri godine, odlično radi svoj posao i istakao bih da niko ne može idealno da postupa u svakom momentu. On ima slobodu u svom radu.

Jedna od gorućih tema svakako je i jutrošnji ispadi Samarda Samjuelsa koji je loše reagovao na kritike trenera Nikolića, te je opleo po njemu, ali i klubu traživši prvu platu, a usput je dokačio i novinarku koja ga je sinoć intervjuisala.

– KK Partizan ima Dicsiplinski pravilnik. Nijedan igrač nema pravo da u javnosti nastupa van okvira ugovora koji je potpisao. Ovaj klub ima UO i Disciplinsku komisiju. On je 20 dana u klubu, već danas je primio platu za prošli mesec i njemu se i drugima redovno daju plate i ljudima zaposlenim u klubu – rekao je Mijailović.

Mijailović je dodao da je sve gotovo oko dolaska Đorđa Pažina iz italijanskog kluba Stela Azur, mladog kadetskog reprezentativca, ali i naglasio da bi u klub mogla da dođu još dva vrhunska pojačanja, na pozicijama beka i krilnog centra, a možda čak i centra.

0
0

3 Komentara

  1. Dovode Zagorca od 2 miliona eura, dovode Đorđa Pažina, beka, krilnog centra, a možda i centra, dakle 5 košarkaša, a ove sezone su već promenili šestoricu stranaca, nikoga nisu prodali, navijači im dolaze da gledaju utakmice samo kad igraju sa Evroligašem to jest sa
    Zvezdom i odakle pare za sve to?

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo napred.Borite se.Svesni smo mi da nemamo budzet kao mutAnt pa da dovodimo sta hocemo.
    Ako Partizan pocne da igra odbranu, bice to na kraju dobro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter