0
Košarka

FOTO:STARSPORT

CRNOGORCI U PROBLEMU: Jedan od najboljih igrača odjavio reprezentaciju!

Objavljeno: 14.11.17 u 17:32

Biće još mnogo bure oko kvalifikacija za Mundobasket, a u svemu su najveće žrtve igrači koji se nalaze u rascepu između igranja za klub i nacionalne selekcije.

Jedan od najboljih košarkaša Crne Gore, Bojan Dubljević, potvrdio je danas za špansku „Makru“ da će umesto da se priključi reprezentaciji ostati u Valensiji, sa kojom ga 23. novembra očekuje meč u Evroligi, a ekipom Bamberga.

Sa druge strane, dan kasnije „Đetići“ u sklopu kvalifikacija za Mundobasket igraju protiv selekcije Španije, a Dubljević ističe da je ugovorom vezan za svoj klub i da neće biti ni prvi ni poslenji igrač koji će morati da preskoči nastup za nacionalni tim.

-U kontaktu sam sa klubom i treba da igram Evroligu. FIBA i Evroliga treba da reše svoje međusobne razmirice- rekao je Dubljević za „Marku“.

Jasno je da će većina igača evroligaških klubova postupiti na isti način, pa će mnoge selekcije ostati značajno oslabljene. Inače već je odavno poznato da igrači iz NBA neće „ni pod tačkom razno“ moći da zaigraju u takozvanim FIBA „prozorima“, pa tako Crnogorci neće moći da računaju ni na Nikolu Vučevića, člana Orlando Medžika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter