3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ZANIMLJIVO ZAPAŽANJE: Grobari vide razliku između srpske i nemačke košarke, a Delije imaju poruku za Zagorca… (FOTO)

Objavljeno: 14.11.17 u 20:48

I ovog puta ‘tviteraši’ i navijači Partizana među njima su bili aktivni tokom prvog poluvremena utakmice crno-belih protiv Albe iz Berlina.

Navijači Partizana nikako ne mogu da budu zadovoljni prvim poluvremenom utakmice protiv Albe, koja je ubacila čak 54 poena za 20 minuta, na šta je domaća publika možda i navikla, ali nikako nije na lošu napadačku igru i samo 40 datih koševa.

Sve  to dovelo je da reakcije na društvenim mrežama budu kritički nastrojene, bez puno optimizma pred nastavak meča.

Tako je jedan navijač Partizana napravio paralelu između srpske i nemačke košarke, kao i bivših Evroligaša, Partizana i Albe.

Dok je jedan, verovatno navijač Crvene zvezde, imao poruku za Radeta Zagorca, koji je juče izjavio da ima veliku želju da dođe u Partizan.

Evo svih reakcija sa Tvitera:

0
0

3 Komentara

    • Ne pade stotka zato sto su se ovi sprdali zadnjih 3 min a ti ako se zadovoljavas da tvoj nazovi klub prima svaku utakmicu po 100 komada (i koseva) ja nemam nista protiv samo napred

      0
      0
      Odgovori
  1. Ovaj prvi je nesto gadno pojeo ili se pravi… Smesan komentar pazi sta on kaze za nekog a ove svoje sto ih drzava odrzava ne vidi… Zapamtite STO(T)KA PADA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter