Utakmica sa nemačkim timom od velikog je značaja za crno-bele, pošto bi im eventualna pobeda značajno pobećale šanse za prolaz u narednu rundu Evrokupa.

Partizan želi da se revanšira Albi za visok poraz u Berlinu u susretu prvog kola, a u ovom susretu svakako računaju na pomoć navijača, koji su oduvek bili šesti igrač trofejnog kluba.


Karte za ovu utakmicu naćiće se u prodaji od sutra i to u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu, kao i u prostorijama KK Partizan na stadionu u Humskoj, sa početkom od 10.00 pa do 16 časova.

Na dan utakmice, tačnije u utorak, ulaznice će se prodavati i na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić” od 10.00 pa do početka utakmice, a takođe i na stadionu Partizana od 10. do 16 časova.

Cena ulaznica za tribine je 300 dinara, za parter 500, dok karte za Belu i VIP ložu koštaju 1.200, odnosno 1.500 dinara. Za počasna mesta uz teren potrebno je izdvojiti 12.000 dinara.

Utakmica između Partizana i Albe, u okviru 6. kola Evrokupa na programu je u utorak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.