3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI ODLIČNO PROŠLI: Gospodska reakcija Obradovića sačuvala Partizan teške kazne!

Objavljeno: 10.11.17 u 18:56

Senku na sportsku atmosferu na utakmici između Partizana i Lokomotive bacio je ružan potez pojedinca, koji je upaljačem u glavu pogodio trenera gostiju Sašu Obradovića, nakon čega se očekivala nova kazna za srpski klub.

Ipak iz Barselone su ovoga puta bili blagi prema Partizanu, koji neće morati ponovo da zavlači ruku u kasu i plaća za neodgovornost pojedinih navijača, već je u Humsku stigla samo opomena.

Kako prenosi „Sportski žurnal“, iz rukovodstva Evrokupa su prepoznali napore koje su crno-beli uložili u organizaciju utakmce i s obzirom da je reč o potezu pojednica odlučili su da im ovoga puta progledaju kroz prste.

Ipak od Partizana se očekuje da pronađe osobu koja je predmetom pogodila trenera Lokomotive, kao i da u budućnosti potpuno spreči ovakve situacije.

Ovakvoj reakciji rukovodstva Evrokupa sigurno je doprinela i mirna reakcije trenera ruskog tima, Saše Obradovića, koji nakon meča nije želeo da diže buku oko ovog slučaja i dodatno pogoršava situaciju crno-belima.

0
0

3 Komentara

  1. Da su željka obradovića pogodili naši navijači žalio bi se na međunarodnom sudu u Strazburu i tražio da se Zvezda ugasi! Nisu svi gospoda,obradovića je mnogo jedan je Saša!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter