BIvši nemački reprezentativac i suprug naše Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger pun je utisaka nakon nove posete beogradskom “hramu košarke”.

Popularni Švajni po drugi put je posetio košarkaški meč između Partizana i Crvene zvezde, pa je tako već imao predstavu kakva će ga atmosfera dočekati u dvorani “Alksandar Nikolić”.


Ipak, i pored toga nije mogao da sakrije oduševljenje ambijentom koji su na ovom meču priredili navijači crno-belih, a svoje utiske sa utakmice podelio je i sa milionskim auditorijumom koji ga prati na društvenoj mreži “Tviter”.

Nemac je na svom profilu objavio snimak delića atmosfere sa večitog derbija, uz komentar: – Neverovatna atmosfera na srpskom koršarkaškom derbiju ove nedelje. Puno sreće Partizanu u nastavku sezone- poručio je Švajnštajger.

Dužni nisu ostali ni ljudi iz KK Partizan, koji su srpskom zetu pripemili specjalno dizajnirani poklon na dan utakmice, a danas su mu putem društvenih mreža zahvalili na poseti:

-Bilo je veliko zadovoljstvo imati Vas ponovo na našoj utakmici! Jedva čekamo da Vas vidimo i neki drugi put. Sve najbolje, Basti’-, poručili su danas iz tabora crno-belih nemačkom fudbaleru.