1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UZAJAMNO POŠTOVANJE: Oduševljeni Švajni hvalio Grobare, Partizan mu odgovorio! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.17 u 18:10

BIvši nemački reprezentativac i suprug naše Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger pun je utisaka nakon nove posete beogradskom „hramu košarke“.

Popularni Švajni po drugi put je posetio košarkaški meč između Partizana i Crvene zvezde, pa je tako već imao predstavu kakva će ga atmosfera dočekati u dvorani „Alksandar Nikolić“.

Ipak, i pored toga nije mogao da sakrije oduševljenje ambijentom koji su na ovom meču priredili navijači crno-belih, a svoje utiske sa utakmice podelio je i sa milionskim auditorijumom koji ga prati na društvenoj mreži „Tviter“.

Nemac je na svom profilu objavio snimak delića atmosfere sa večitog derbija, uz komentar: – Neverovatna atmosfera na srpskom koršarkaškom derbiju ove nedelje. Puno sreće Partizanu u nastavku sezone- poručio je Švajnštajger.

Dužni nisu ostali ni ljudi iz KK Partizan, koji su srpskom zetu pripemili specjalno dizajnirani poklon na dan utakmice, a danas su mu putem društvenih mreža zahvalili na poseti:

-Bilo je veliko zadovoljstvo imati Vas ponovo na našoj utakmici! Jedva čekamo da Vas vidimo i neki drugi put. Sve najbolje, Basti’-, poručili su danas iz tabora crno-belih nemačkom fudbaleru.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter