6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SPORTSKO ‘MALTRETIRANJE’: Pomešana osećanja Grobara, ali je jedan komentar ‘pobedio’! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.17 u 22:15

Navijači Partizana na različite načine su odreagovali na večerašnji poraz od Lokomotive Kubanj u okviru Evrokupa rezultatom 93:83.

Tviter je i ovog puta bio pretrpan komentarima o centralnoj utakmici dana. Ovog puta navijači Partizana su bili aktivni usled meča protiv jednog od najboljih timova iz VTB lige, a posle poraza jedan komentar posebno se istakao:

Evo i ostalih reakcija pristalica crno-belih boja posle poraza od favorizovanog tima iz Kubanja:

0
0

6 Komentara

  1. Partizan je moj klub, gubio ili pobedjivao. Ne postoji razlog zbog kog bih prestao da volim i podrzavam svoj omiljeni klub. Gani, sve sto pisete, a nije vezano za vas omiljeni klub, je tracenje vremena, i vaseg i naseg. Podrzavajte svoj klub kako god se zvao, ja vam zelim sve najbolje, Partizan je za vas ipak nesto nedokucivo, jednostavno ne razumete.
    Srdacan pozdrav

    0
    0
    Odgovori
      • Милане прдњаво стара, може Партизан и 100 разлике да изгуби, ми волимо Партизан и остајемо му вјерни. Компренде?! А сад тутањ

        0
        0
        Odgovori
    • Ti sve najbolje zelis, ali moras malo da…Dok budete takva stoka, a nesto ne verujem da cete da se promenite, uvek cemo biti protiv vas, nerasti…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter