0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Iza ponoći Bogdan u okršaju sa Karmelom i Vestbrukom

Objavljeno: 07.11.17 u 08:50

Danas će na televiziji uglavnom dominirati košarka.

I to evropska takmičenja, FIBA Liga šampiona i Evrokup.

Ali u 4 sata iza ponoći, odigraće se i jedan NBA duel koji će prenositi Sport klub 1. Radi se o meču Sakramento Kingsa i Oklahoma Siti Tandera, te ćemo po prvi put u živom prenosu na delu moći da vidimo Bogdana Bogdanovića.

Što se Evrokupa tiče, svakako najinteresantniji duel biće onaj koji će igrati Lijetkabelis i Budućnost od 17.15, sa prenosom na Sport klubu 1. SK3 će emitovati direktan prenos meča Darušafake i Andore u istom takmičenju od 18.15, a SK1 nakon meča Budućnosti emituje duel u Partizanovoj grupi, gde će od 19 časova igrati Lijetuvos i Limož.

Jedan od zanimljivijih mečeva današnjeg programa FIBA Lige šampiona jeste Bešiktaš – Aris, počinje u 18 časova a prenos će biti na Areni sport 3. Arena 1 će od 20.30 prenositi okršaj Strazbura i AEK-a u istom takmičenju, a nešto ranije, od 18 časova, meč Krke i Dinamika u drugoj ABA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter