0
Košarka

NBA: Noć bez Srba, Kajri Irving produžio seriju pobeda Seltiksa

Objavljeno: 07.11.17 u 09:10

Noćas su odigrana samo tri meča u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu.

Boston je sa 110:107 porazio Atlantu, Bruklin je bio bolji od Finiksa (98:92), dok je sa 97:80 Golden Stejt savladao Majami.

Sjajnu rolu noćas imao je Kajri Irving koji je bio ključni igrač za pobedu Bostona u veoma neizvesnoj utakmicic sa Hoksima. Tokom celog prvog poluvremena te utakmice su se prednosti smenjivale ali nisu išle iznad šest poena koliko je u jednom momentu imala Atlanta. Hoksi tokom trećeg kvartala stižu do svoje maksimalne prednosti od sedam poena, ali propuštaju šansu da je uvećaju da gubevođstvo i sledi serija Seltiksa krajem treće i početkom četvrte četvrtine koja im donosi i dvocifrenu prednost. Ipak, u finišu je usledio još jedan preokret, Atlanta je ponovo vodila u nekoliko navrata, ali se u poslednjim minutima bolje snašao Boston i stigao do pobede.

Najbolji akter meča bio je pomenuti Irving koji je imao 35 poena i sedam asistencija. Džejson Tejtum je dodao 21 poen, a Horford 15. Na suprotnoj je Denis Šreder bio najbolji sa 23 poena.

Voriorsi su prilično ubedljivo porazili Majami, ali tek nakon prvog poluvremena kada je Hit imao i u nekoliko navrata vođstvo. Ipak u drugom je Majami poklekao, pa je šampionski sastav imao i plus 23 u finišu. Kevin Durent je bio najbolji sa 21 poeanom, osam skokova i šest asistencija, dok je Drejmond Grin imao 18 poena i devet skokova.

Bruklin Netsi su slavili protiv Finiksa u jednom veoma zanimljivom meču. Netsi su gotovo ceo tok meča imali prednost, ali ona je uglavnom bila jednocifrena. Sansi su bili blizu i stigli do jednog preokreta početkom poslednje četvrtine, ali nisu uspeli da dođu do pobede. Danđelo Rasel je bio najbolji sa 23 poena i osam asistencija, dok je Voren na drugoj strani postigao 20 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter