19
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kapitalno pojačanje pod obručima pred vratima Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.17 u 14:30

Crvena zvezda do kraja nedelje dobija novog igrača na centarskim pozicijama.

Najavio je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović pojačanja, a prvo je već pred vratima Malog Kalemegdana.

Kako HOTSPORT nezvanično saznaje, Kolton Ajverson će postati novi član Crvene zvezde. Reč je o 213 santimetara visokom centru koji je u karijeri igrao za Bešiktas, Baskoniju, Karšijaku i Makabi iz Tel Aviva.

Dolaskom Amerikanca biće rasterećena centarska linija tima koju čine Pero Antić, Milko Bjelica i Matijas Lesor. Pojačanja poput Stefana Jankovića i Nikole Jovanovića se nisu adaptirala i razvijaće se kroz ABA ligu, dok će Kolton Ajverson biti tu za evropske bitke.

Završio je Kolorado Stejt nakon čega je na NBA draftu 2013. godine odabran od strane Indijana Pejsersa kao 53. pik, međutim nikada nije zaigrao u NBA ligi. Osvojio je Kup Izraela sa Makabijem i mnoštvo individualnih nagrada za vreme koledž karijere.

(Izvor: YouTube/Милош ЦЗБГ)

0
0

19 Komentara

  1. E sad sam siguran da Zagorac potpisuje za Zagorce,spinujete kao Zvezda dovodi Ajversona po treci put a patlidzan dobija kajmak….

    0
    0
    Odgovori
  2. ova prica je bila pre 10. 15 dana. dogovor je bio postignut, al je ajverson zbog privatnih problema stopirao potpis. i sve je palo u vodu

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde ste partizanovci?Ko je državni projekat mi ili vi?Odakle vam lova za 3 stranca?Al mi je milo što ste popili stotku!

    0
    0
    Odgovori
    • i cetvrtog su masno platili, onog nesrecnika sto se povredio pa mu isplatili pola para kako bi raskinuli ugovor i napravili mesta za novog…u medjuvremenu dobise jos 2 miliona od drzave i jos 600k od Komtrade-a po nalogu drzave…bice veselo gledati kako ce staviti sve to na dres!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter