1
AdmiralBet ABA Liga

REAKCIJE NAVIJAČA: Zvezdaši veličaju svog ‘Dušana Silnog’, Grobari uz tim i kad gubi (FOTO)

Objavljeno: 06.11.17 u 23:39

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u prvom ovosezonskom derbiju ekipu Partizana, rezultatom 100:84, što je naravno izazvalo pravo oduševljenje kod njihovih navijača. Sa druge strane Grobari ne očajavaju previše i svojim igračima prvenstveno upućuju poruke podrške.

Nakom velike pobede nad večitim rivalom, Delije nemaju dilemu ko je za nju najzaslužniji. Iako su u pojedinim mečevima na startu sezone imali puno zamerki na račun trenera Dušana Alimpijevića, mladi stručnjak je nakon sjajne partije njegovog tima protiv Partizana prosto „oduvao“ sve kritičare.

Većina navijača crveno-belih vide upravo Alimpijevića kao najzaslužnijeg za trijumf njihovog tima, a ističu i njegovu seriju od 3-o protiv crno-belih, koju je započeo još na klupi FMP-a.

Grobari su sa druge strane svesni da je klub na nekom novom početku, da većina igrača njihovog tima nema previše iskustva u ovakvim utakmicama, te da je crno-belima sada podrška najpotrebnija. Zato sa njihove strane nema previše očajavanje, već su tu uglavnom poruke podrške njihovim ljubimcima, ureni da će tim rasti kako sezona bude odmicala.

0
0

1 Komentara

  1. Haha, Zvezda bolja a vi borbeni. Borben je epitet koji dobija neko ko nema blage veze ali se trudi iako je glup ko tocilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter