0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

STEFAN JOVIĆ: Naš cilj je Mundobasket u kakvom god sastavu igrali ‘prozore’

Objavljeno: 04.11.17 u 17:40

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebro na Eurobasketu, a sada slede kvalfikacije za Svetsko prvenstvo, a cilj je jasan, plasman u Kinu.

Naravno, problem za ‘orlove’ kao i sve ostale nacionalne timove biće sukob FIBA i Evrolige, takođe i odluka NBA da ne pušta svoje igrače. Iako je tim Aleksandra Đorđevića u kvalfikacijama u magli, Stefan Jović veruje da će se Srbija plasirati na Mundobasket.

– Najvažnije za nas je da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, nebitno je u kom sastavu ćemo to uraditi. Naše je da pobeđujemo utakmice i plasman na Svetsko prvenstvo se neće dovesti u pitanje – rekao je Stefan Jović za FIBA.

Plejmerjer ‘orlova’ je istakao da je ponos nositi dres svoje zemlje.

– Radujem se tome što ću predstavljati svoju zemlju u kvalfikacijama. Lepo je igrati za reprezentaciju pred svojom publikom. Doćiću kući, videću familiju i prijatelje, drugove iz reprezentacije. Svi igrači žele da igraju za reprezentaciju. To je za nas ponos – rekao je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter