0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ PRVI PUT PROTIV ‘SVOJIH’: Znate kako se kaže družba-družba, služba-služba (FOTO)

Objavljeno: 01.11.17 u 20:13

Nekadašnji kapiten crveno-belih sutra će prvi put, nakon odlaska iz Beograda, zaigrati protiv kluba u kome se afirmisao.

Košarkaši Bambegra večeras su u Beogradskoj areni odraedili poslednji trening pred meč sa Crvenom zvezdom, a novinarima je svakako najinteresantniji sagovornik bio Luka Mitrović, koji će sutra prvi put u svojstvu gosta kročiti na teren crveno-belih.

Okupljene novinare je najviše zanimalo šta bivši kapiten Crvene zvezde oseća pred duel sa klubom u kojem je napravio svoje prve korake na velikoj sceni.

– Znate kako naš narod kaže, družba-družba, služba-služba. Proveo sam lepe godine u Crvenoj zvezdi, ali sutra ću se maksimalno truditi da odigram utakmicu što bolje mogu. Video sam se danas sa ljudima iz kluba, pozdravili smo se, popričali malo i evo požurio odmah na trening- reako je Mitrović.

Nakon toga usledilo je i pitanje oko privikavanja na novi klub i sredinu, kao i oko utisaka nakon prvih utakmica odigranih u dresu Brose Basketa.

– Organizacija kluba, kao i čitave zemlje je na najvišem mogućem nivou, međutim i pored toga svaki početak je težak. Potreban je ipak period prilagođavanja na novu sredinu, novog trenera i saigrače, međutim ljudi u klubu su mi maksimalno pomogli na ovom mom novom početku. Što se moje igre tiče bilo je i dobrih stvari kao i onih ne tako dobrih. Još je to sve na nekom nivou sa kojim nisam najzadovoljniji. Sve to može da bude bolje i svi radimo na tome. Imali smo nekih neočekivanih poraza na startu sezone, ali sve je to normalna stvar u ovom periodu gde se svi još navikavamo jedni na druge. Očekujem da sve legne na svoje mesto uskoro- rekao je krilni centat Bamberga.

Neizostavno pitanje bilo je u vezi atmosfere na utakmici, budući da će po prvi put imati Delije protiv sebe a ne uz sebe.

-Svi znaju da je ovo najteže gostovanje u evropi, sa najvatrenijom publikom. Do sada sam ovde igrao kao domaćin a sada ću imati priliku da osetim kako je igrati i kao gost. Ovo je izuzetno težak teren za igranje, a najbitnije da uđemo hladne glave u meč ne podleći atmosferi. Zvzezda će nošena publikom ući agresivno u meč i mi nikako ne smemo da im dozvolimo da se rastrče, dolaze do lakih poena i time dignu atmosferu do usijanja.- zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter