8
Košarka

FOTO: STARSPORT

PORUKA ZA SVE: Oglasio se Miško Ražnatović povodom sudbine Radeta Zagorca (FOTO)

Objavljeno: 31.10.17 u 00:18

Kako protumačiti ove reči menadžera srpskog košarkaša?

Po otkazu Radeta Zagorca u NBA franšizi Memfis Grizlisima pojavije su se informacije da bi srpski reprezentativac mogao da potpiše za Partizan.

Međutim, danas se pojavila vest da je Zvezda sve završila sa odličnim krilnim košarkašem i da bi sutra trebalo da potpiše za klub sa Malog Kalemegdana.

Šta je od toga tačno, najbolje bi mogao da nam kaže Miodrag Miško Ražnatović, vlasnik agencije ‘Beobasket’ koja zastupa Zagorca i upravo se poznati menadžer večeras oglasio putem svog Tviter naloga.

Međutim, nije nam puno toga otkrio. Ili možda jeste?

– Impresivna maštovitost srpskih košarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere Radeta Zagorca! Retko viđen nesklad informacija i realnosti – napisao je Ražnatović.

Možda ovo zapravo znači da Zagorac neće ni u crno-beli, ni i crveno-beli dres, već put nekog evropskog tima.

Dani pred nama će pokazati na šta je zapravo mislio…

0
0

8 Komentara

  1. Trgovci sportistima su najveće zlo sporta uopšte. Svaki menadžer je vlasnik imenovane osobe a ne otac, majka ili sam sportista. Ko da više menadžeru njegov je igrač jer menadžer odlučuje o tome. Kao na marvenoj pijaci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Slozio bih se sa prethodnim komentarom.Veliko zlo srpske kosarke je ovaj covek.Ne bitno da li ce Zagorac da predje u Partizan ili Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter