0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Luković najkorisniji igrač kola, Vilijams-Gos dominira među asistentima (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.17 u 10:37

Centar Mornara iz Bara, Uroš Luković proglašen je za MVP-a 6. kola regionalne košarkaške lige. Partizanov plejmejker najbolje razigravao saigrače.

Bivši centar Partizana je u pobedi crnogorskog tima protiv Zadra u Baru sakupio 31 indeksni poen čime je zaslužio epitet najkorisnijeg igrača ove runde.

Luković je predvodio Mornar do pobede sa učinkom od 18 poena, sedam skokova i četiri blokade, za 26 minuta provedenih na parketu.

Evo nekih od najboljih poteza srpskog centra u redovima Mornara.

Izvor:Youtube/ABA liga j.t.d.

Najbolji poenter juče kompletiranog kole je Bojan Trajkovski, koji je bio jedina svetla tačka MZT-a u teškom porazu od Zvezde u hali „Aleksandar Nkolić“, listu asistenata predvodi Najdžel Vilijams-Gos, koji je dirigovao Parizanovom pobedom nad Cibonom u Zagrebu sa 13 podeljenih asistencija. Najviše skokova u ovoj rundi sakupio je Devin Oliver iz Olimpije, dok je najbolji „kradljivac“ Aleksa Radanov iz FMP-a.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter