0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA 2: Zrinjski pregazio Ohrid, Rogaška ispustila trijumf protiv Krke

Objavljeno: 31.10.17 u 21:29

Odigrane su prve utakmice 4. kola ABA lige, a pobede su zabeležili Zrinjski protiv Ohrida 93:62, kao i Krka protiv Rogaške nakon preokreta – 84:83.

Zrinjski je predvođen Ramljakom, koji je ubacio 20 poena, stigao do ubedljive pobede, a još čak pet košarkaša domaćeg tima postiglo je dvocifren broj poena.

Sa druge strane, jedini raspoložen bio je Beri, ali 22 poena nisu bila dovoljna za ozbiljniji otpor.

Mnogo zanimljiviji meč odigran je u malom slovenačkom derbiju, gde je Rogaška imala u jednom momentu 17 poena viška, ali je u završnici meča pala koncentracija domaćim košarkašima, ispustili su devet poena prednosti, ali su imali priliku da dođu do pobede. Ipak Fifolt je izblokirao šut za pobedu Batura u poslednjem napadu Rogaške, pa je odigran produžetka, u kom je Rogaška imala šansu da sa linije za slobodna bacanja izbori i drugih dodatnih pet minuta, ali je Pajić promašio drugi pokušaj, pa je susret okončan sa 84:83 u korist gostiju iz Novog Mesta.

Jošilo je kod Krke ubacio 29, uz 13 skokova i osam asistencija, dok je kod Rogaške Batur imao 19.

Druga ABA liga, 4. kolo

Utorak:

Zrinjski – Ohrid 93:62

Rogaška – Krka

Sreda:

18.00 Vršac – Borac

18.00 Tivat – Split

Četvrtak:

17.00 Dinamik – Bosna

Subota:

15.00 Primorska – Lovćen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter