1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ POTVRDIO: Debituje Samjuels! Ali, nova povreda vratila u Beograd još jednog igrača…

Objavljeno: 26.10.17 u 11:10

Partizan sutra od 18 časova, znatno pojačan, gostuje Ciboni u novom košarkaškom klasiku regiona.

Šesto kolo ABA j.t.d. lige nam donosi derbi između Cibone i Partizana u Zagrebu. Oba tima imaju tri trijumfa i dva poraza u regionalnom takmičenju, a crno-beli u glavni grad Hrvatske stižu direktno iz Španije gde su u utorak slavili trijumf nad Bilbaom u trećem kolu Evrokupa.

– Cibona ima nekolicinu iskusnih igrača koji znaju da budu jako opasni. Igraju veoma tečno u napadu, dobro se kreću i mi ćemo morati mnogo da se trudimo da to neutrališemo. U poslednjih par utakmica smo pokazali napredak, ali to neće ništa značiti ako sutra ne budemo na svom maksimumu – istakao je trener ‘parnog valjka’ Miroslav Muta Nikolić

Potvrđeno je da će sutra debitovati za Partizan najzvučnije pojačanje centar Samardo Samjuels. Isto tako, saopšteno je da neće igrati Aleksandar Aranitović koji je protiv Bilbaa zaradio lakšu povredu, pa se neće rizikovati.

Centar Đoko Šalić očekuje novi dobar meč od svojih saigrača.

– Dueli Cibone i Partizana su kroz istoriju uvek bili interesantni i teški, ubeđen sam da će tako biti i sutra. Oni su u dobroj formi, mi u poslednje vreme igramo bolje, ali ćemo u Zagrebu morati da budemo još bolji. Igrali smo u Baru protiv njih, ali ovo sada je nešto sasvim drugo i biće nam daleko teže – rekao je Šalić.

0
0

1 Komentara

  1. Nadam se samo da Aranitovic nije nista ozbiljno povredjen jer od njega i Pecarskog ocekujem dosta toga lepog u ovom sarenom timu Partizana. Sutra bi trebalo da se vidi pravo stanje sa Samjuelsom dali je jos uvek na visini svog imena i pedigrea koji ga krase, jer ako jeste, onda smo na konju, sto bi nam puno znacilo u diskutabilnoj igri pod kosevima i da vise ne gledam onoj kosarkaski abortus od Tomica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter