0
Košarka

VEROVALI ILI NE: Nemanja Bjelica ima najbolji procenat trojki u ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.17 u 09:11

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica dao je mali doprinos velikoj pobedi Minesote nad Oklahomom od 115:113.

Kakav domaći zadatak Bjelice kompletnom šuterskom delu najjače košarkaške lige na svetu! Istina, njegovi procenti su na malom uzorku, ali ako ste poklonik statistike, Kari, Durent, Lebron i ostali svi do jednog gledaju u leđa Srbinu.

Jer, Nemanja Bjelica je noćas u pobedu Minesote nad Oklahomom odigrao samo osam minuta, i za to vreme ubacio jedini šut za tri poena za isto toliko koševa na ovom meču, uz jedan skok.

To mu je bio četvrti pogodak iz petog pokušaja ove sezone i sa tih 80 posto uspešnosti za tri poena ima najbolji procenat u kompletnoj NBA ligi, zajedno sa hrvatskim košarkašem Mariom Hezonjom koji takođe ima 4/5 na startu nove sezone.

Kada govorimo o samoj utakmici, ona je bila fantastična. Minesota je svo vreme vodila, na kraju prepustila prednost favorizovanom domaćinu, ali je Endrju Vigins pogodio šut za pobedu i tako utišao zvezde u redovima Oklahome.

Najbolji na terenu bio je Rasel Vestbruk sa 31 poenom i 10 asistencija, Karmelo Entoni je ubacio 23, dok su Vigins i Tauns za ‘vukove’ postigli po 27 poena i bili glavni protagonisti velikog trijumfa.

(Izvor: youtube / MLG Highlights)

NBA, rezultati:

Bruklin – Atlanta 116:104
Oklahoma siti – Minesota 113:115
LA Lejkers – Nju Orleans 112:119

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter