1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ROČESTI: Očekujem sve pobede kod kuće! ALONSO: Sudije se nisu snašle!

Objavljeno: 20.10.17 u 22:23

Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti bio je samouveren posle pobede nad Barselonom i najavio sjajne partije crveno-belih u nastavku takmičenja.

Amerikanac sa crnogorskim pasošem je istakao da je ovo velika pobeda i da Crvena zvezda može da pobedi svakoga, pogotovo na svom parektu.

– Srećan sam zbog publike. Pobedili smo za njih. Naučili smo dosta iz ove pobede. Očekujem da kući svakog pobedimo. Svi smo odradili svoj deo posla. Trener mi je postavio zadatke, a navijači su mi pomogli da ih ispunim – rekao je Ročesti, koji je upisao 22 poena.

Trener Barselone Sito Alonso bio je veoma nervozan posle poraza svog tima, a alibi je bilo loše suđenje.

– Zašto sam prigovarao? Pa sudije nisu dobro reagovale u nekoliko navrata. Nismo se snašli u ovakvom okruženju. Izgubili smo mnogo lopti. Pokušao sam da promenim situaciju u svlačionici. Popravili smo odbranu i skok. Trojkama došli do prednosti. Međutim, onda je Bjelica dao trojku, a zatim Ročesti pogodio težak šut. Rekao bih da smo izgubili u prvom poluvremenu. Dozvolili smo 13 ofanzivnih skokova. To je mnogo – rekao je Španac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter