7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ ODGOVORIO DODIKU: Ne zanimaju me reči mog bivšeg prijatelja!

Objavljeno: 19.10.17 u 11:15

Predsednik Republike Srpsk Milorad Dodik istakao je da je ljut na Duška Vujoševića oko izjave ko je najvećim delom krivac za ratu u Jugoslaviji.

Na odgovor Duška Vujoševića nismo dugo čekali, on je Milorada Dodika nazvao bivšim prijateljem i istakao da ga ne zanima šta on priča.

– Rekao sam, za početak građanskog rata, a nije izbegnut, nešto veću krivicu od ostalih ima Srbija. Jer je kontrolisala vojsku, jer najviše stanovnika ima. To je moje mišljenje. Po nekoj gradaciji tu je Hrvatska, pa po žrtvama Bosna. Bosna je ispala najveća žrtva toga – rekao je za ‘N1’, Duško Vujošević.

Legendarni trener Partizana je nastavio, a pomenuo je i sina Milorada Dodika, inače čelnika Igokee:

– Iz tog prijateljstva nismo delili političke stavove. Oko nekih stvari smo se svađali. On neke izjave mora da daje kao političar. On je čovek prema kome sam osećao određenu emociju. Mislim da je i on prema meni. Osetio sam da se njemu ne sviđa što sam došao u Bosnu. Nije se javio. Neke izjave njegovog sina, znao sam da on stoji iza toga. Imao sam rezervu, jer on vodi izjavu o jednom entitetu. Ja moram da vodim računa o tri entiteta na toj funkciji – ispričao je Vujošević.

– Bez argumenta da me napada – govori u šta se on pretvorio. Nemam nameru da se svađam, ali me ne interesuje šta priča i misli, jer ne potpada pod ljude koji su mi dragi i do čijeg mišljenja mi je stalo. Što se tiče mog bivšeg prijatelja Dodika, želim mu sve najbolje i neka do kraja života ostane na vlasti. Do toga mu je jako stalo – dodao je Vujošević.

0
0

7 Komentara

  1. Koja količine mržnje prema čistom i velikom sportskom radniku koji je dao svetskoj košarci toliko nba igrača i život.

    On je fenomen sa Obradovićem i Popovićem. Najveća trenerska imena sveta i igrači dolaze iz najvećeg sportskog društva sveta.

    Takodje mržnja u svim vestima prema Bogdanu koji nas je sa lošim saigračima fmp sam doveo do finala.

    Samo zato što su dobijali bezimenu lažnu ekipu, koji imaju više legendi u starom zanatu.

    Ljudi sami biraju da budu dobro ili zlo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto istinu u oci ne zelimo pogledati !? Da nije bilo Miloseviceve pogresne politike danas bi 300 000 Srba zivelo pod autonomijom u svojim domovima sirom Hrvatske i bilo bi spaseno stotine hiljada dusa izginulih od nepotrebnog rata.

    0
    0
    Odgovori
  3. Какво је ђубре овај Вујошевић! Док му идеш низ длаку „он теби сердаре, ти њему војводо“. Чим то није по његовом, постајеш његов смртни непријатељ. Између њега и Човића разлике нема. По карактеру су исти. Какво зло од човека! Не знам шта би још требало да каже или уради па да они који га дижу у небеса схвате.

    0
    0
    Odgovori
  4. ČUJEM DA VOKRI DOLAZI NA UTAKMICU U ALBANIJU..I DA ČE NAVIJATI ZA JSD..partizan.
    DULE TRCI U ALBANIJU DA SE VIDiS SA TVOJIM PRIJATELJIMA ALBANCIMA…SLEDECA TVOJA DESTINACIJA JE TIRANA….POLAKO SE PRIBLIZAVAS KUĆI …..

    0
    0
    Odgovori
  5. Mile.D.Zabrani ovom Dukljanskom
    Treneru bez romonga…ulazak i boravak na teritoriji R.Srpske…da nam zemlju ne zatruje.!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter