0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NIJE MU BILO LAKO: Patrik Miler o saobraćajnoj nesreći i koliko teško mu je bilo na terenu…

Objavljeno: 19.10.17 u 00:20

Posle meča sa Lijetuvos Ritasom Patrik Miler dotakao se današnjeg nemilog događaja i saobraćajne nezgode na ulicama Beograda.

Plejmejker ‘parnog valjka’ bio je najbolji igrač svog tima sa 24 poena, iako je Partizan poražen sa 91:80 od litvanske ekipe, a  i sam Amerikanac je od trenera Nikolića pretrpeo manje kritike da nije razigravao saigrače, već prečesto solirao.

Međutim, nije Mileru danas bilo lako, posebno posle događaja od popodneva kada je učestvovao u nezgodi u saobraćaju, prilikom čega je udario biciklistu.

Srećom, sve se dobro završilo, niko nije povređen, ali je Miler zakasnio na zagrevanje i sastanak pre meča, samim tim i početak susreta protiv Lijetuvos Ritasa.

Posle meča se dotakao i tog događaja, iako se videlo da mu nije bilo lako.

– Loše sam se osećao zbog incidenta, ali su mi saigrači pomogli da to zaboravim. Nikada nisam tako kasno došao na utakmicu, sreća nije ništa ozbiljno bilo – izjavio je Miler novinarima posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter