1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV NIKOLIĆ: Kao mlad tim nemamo prevelike ambicije u Evropi, ipak možemo mnogo bolje od ovoga

Objavljeno: 12.10.17 u 00:35

Trener košarkaša Partizana je na konferenciji posle utakmice ponovo naglasio da njegovom timu trenutno nije prioritet uspeh u Evrokupu.

Nikolić je ocenio da je njegova ekipa u Berlinu odigrala jednu slabu partiju protiv Albe, ali da je trenutno njegov primarni cilj razvoj mladih igrača a ne rezultat u Evropi.

-Mi smo veoma mlada ekipa. Na primer, Marko Pecarski je rođen 2000. godine. Naš izbor je da razvijamo igrače za budućnost. Ova grupa Evrokupa je veoma jaka i mi kao mlad tim nemamo prevelike ambicije-, rekao je Nikolić posle utakmice.

Popularni Muta ipak ističe da njegov tim može bolje nego što je večeras pokazao i da veruje da će ova ekpa „rasti“ kako sezona bude odmicala.

-Odbrana je bila na veoma niskom nivou, a nismo imali ni dobar protok lopte u napadu. Večerašnje izdanje nije bilo pravo, ali biće drugačije za nekoliko meseci. Čestitam Albi na zasluženoj pobedi. Radi se o jakoj ekipi koja je večeras igrala veoma agresivnu odbranu-, zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter