0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVO MUČENJE U PRVOM DELU: Velika prednost Albe pred nastavak

Objavljeno: 11.10.17 u 21:11

Košarkaši Partizana igraju meč prvog kola Evrokupa protiv Albe u Berlinu, a prvo poluvreme proteklo je u dominaciji domaćina koji posle 20 minuta vodi sa 57:39.

Nemački tim je bolje ušao u ovu utakmicu, koristio greške crno-belih da iz kontri lako poentira i pre prekida koji je usledio na sredini prve deonice, usled tehničkih problema, domaćin je imao prednost od 14:10.

Prekid koji je potrajao nekih desetak minuta izgleda je prijao više košarkašima Albe koji su nastavili sa sigurnom igrom i njihova prednost je u jednom trenutku iznosila i 27:17 a četvrtinu du okončali sa 30:21.

Nastavak je doneomučenje Partizana u oba smera, što je nemački tim iskoristio za uvećanje vođstva koje je u jednom trenutuku iznosilo i 46:26. Na trenutak je Partizan, serijom Vilijamsa Gosa uspeo da dođe do daha i smanji minus na 13 poena, međutim domaćin je dobro finiširao i na poluvreme otišao sa velikih 57:39.

Kod Partizana jedini zapaženi posle prvog dela igre bili su Najdžel Vilijams-Gos sa 13 poena prati ga Vanja Marinković sa dva poena manje a takođe treba istaći da je svoj debi posle skoro godinu ipo dana pauze upisao i Aleksandar Aranitović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter