0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAD PRE: Sakramento otpustio Markusa Vilijamsa i doveo bivšeg igrača Cedevite (FOTO)

Objavljeno: 11.10.17 u 00:24

Iznenadilo nas je kada je Markus Vilijams potpisao ugovor sa Sakramento Kingsima, ali iznenadila nas je i brzina kojom je otpušten iz redova ‘kraljeva’.

Vilijams ipak neće deliti svlačionicu Sakramenta sa Bogdanom Bogdanovićem u predstojećoj NBA sezoni. Bivši plejmejker Crvene zvezde otpušten je posle par nedelja ‘probe’.

‘Kraljevi’ su sa Vilijamsom potpisali kratkoročan ugovor, po kome bi on pokušao da se dokaže stručnom štabu i čelnicima kluba, ali se takvi ugovori obično završavaju raskidom, kao i u ovom slučaju.

Umesto Vilijamsa, generalni menadžer Kingsa Vlade Divac i saradnici odlučili su da dovedu Dejvida Stoktona, sina bivšeg asa Jute Džez Džona Stoktona. Dejvid je prošle sezone potpisao ugovor sa Cedevitom, ali je zbog nediscipline prebačen u rezervni tim, zatim i otpušten.

Uz njega je stigao i Redži Hern, takođe na ‘trening ugovor’, kao što je do sada bio Vilijams, koji je dobio prosečno 16 minuta u predsezonskim utakmicama i upisivao po šest poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter