6
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ODLUKA KOJA ĆE PODELITI MIŠLJENJA NAVIJAČA: Da li je ovo u duhu istorije Partizana?

Objavljeno: 10.10.17 u 11:50

Košarkaši Partizana u sredu od 20 časova igraju meč Evrokupa protiv Albe iz Berlina, a trener Miroslav Nikolić je najavio nešto što se, po svemu sudeći, neće preterano svideti navijačima crno-belih, naviknutim na pobede.

Naime, Nikolić je u izjavi za zvanični sajt kluba istakao da će crno-beli duel sa Albom iskoristiti da razigraju igrače pred duel sa Zadrom u ABA ligi:

Idemo na put, nedelju dana ćemo biti odsutni, tako da ćemo trenirati u hodu. Znamo u kojoj fazi se nalazimo, počinje takmičenje u Evropi i gledaćemo da odigramo što bolje. Drugo, dobiće priliku mlađi igrači, da ih razigramo, jer nam je ipak prioritet Zadar koji sledi u subotu. Nećemo se sigurno predavati, borićemo se, gledati da što više popravimo odbranu i igrati najbolje što možemo, rekao je Nikolić za sajt kluba.

Marko Pecarski, krilni centar Partizana, istakao je da su igrači spremni i da jedva čekaju da takmičenje počne:

Svaki minut na terenu koji zaslužim, trudiću se da maksimalno opravdam. Mlad smo tim, želimo sa se dokažemo u čemu će nam mnogo pomoći naši iskusniji igrači od kojih možemo puno da naučimo i na utakmicama i na treninzima i van terena. Alba je veoma iskusan i kvalitetan tim, ali i protiv njih kao i protiv svakog drugog rivala, mi moramo da pružimo svoj maksimum, istakao je 17-godišnji Pecarski.

Iako je već nekoliko puta najavljeno da će crno-beli ovu sezonu iskoristiti kako bi razigrali mlade košarkaše, postavlja se pitanje koliko će se to svideti navijačima, koji su kroz istoriju kluba navikli da crno-beli pobeđuju, bilo u domaćem šampionatu, bilo u Evropi.

U grupi se, pored Partizana i Albe, nalaze još i Lijetuvos Ritas, Bilbao, Limož i Lokomotiva Kuban.

0
0

6 Komentara

  1. Koliko kompleksaša i bolesnika, čuvajte vi vašeg trbušastog idolčića da ga se ne dočepa ruka pravde…
    Znalo se da je Muta cirkuzant, njegovo dovodjenje je greška.

    0
    0
    Odgovori
  2. @ Kikiriki men…Da li te je bar malo sramota da pricas o ABA2, kada znamo da je tvoj bivsi ugaseni klub ispao iz ABA lige, a ti si bez imalo srama i emocija prema kluby za koji si nekada navijao, presao da navijas za tudj klub. Usput si prodao, ime, boje i grb svog voljenog kluba. Kakav si to navijac? Nikakav. Nisi se cak prodao ni za kikiriki nego za maglu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Radna grupa demontirala klub napravila FMP 3 i crveni trener za sigurnu sredinu tabele….

    I takvog kluba se i dalje turski podanici plaše hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter