0
Košarka

FOTO: YouTube

OVO JE NJEGOVA GODINA: Milutinov parafirao novi ugovor sa Olimpijakosom! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.17 u 17:40

Perspektivni centar partijama je zaslužio poverenje čelnika pirejskog kluba koji sa kojima je dogovorena nova višegodišnja saradnja.

Nikola Milutinov na početku sezone beleži odlične partije u dresu Olimpijakosa a kao nagrada stiglo je i produženje ugovora na još tri godine.

Budući da je nekadašnji centar Partizana odavno zapao za oku Gregu Popoviću, čiji San Antonio polaže pravo na njega, ugovor sadrži i otkupnu klauzulu u slučaju ponude iz NBA a ona će važiti za leto 2018. i 2019. godine.

Sam igrač ističe da je vrlo zadovoljan zbog ovog potpisa, ali ističe da on donosi i još veću obavezu za njega.

-Presrećan sam zbog potpisivanja novog ugovora. Ovo je velika čast za mene. Sada ću morati da radim još više da bih unapredio svoju igru i opravdao poverenje Olimpijakosa“, poručio je Milutinov nakon potpisivanja ugovora.

Dvadesetrogodišnji centar je dugo čekao pravu šansu u grčkom velikanu, a čini se da na početku svoje treće godine boravka u Atini konačno dobija ulogu kakvu zaslužuje, što on i opravdava partijama na terenu.

Čini se da je došla njegovo vreme a na njemu je da pokaže svoj neosporni talenat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter