0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVO JE SVE INTERESOVALO: Nikolić nakon pobede objasnio situaciju oko Aranitovića, otkrio i zašto Pecarski nije igrao

Objavljeno: 07.10.17 u 21:30

Košarkaši Partizana su posle velike borbe izvojevali važnu pobedu protiv FMP-a a trener Miroslav Muta Nikolić je rekao da je ona došla pomalo i srećno.

-Posle dva poraza gde se odlučivalo na jedan šut startovali došla je i ta pobeda. FMP je jedna od boljih ekipa u ligi i to ste mogli videti večeras. Ja sam malo zakasnio sa radom i ekipa se još uvek uhodava. Bilo je dosta soliranja i dobili smo na sreću. Igrali smo nestrpljivo. Mislim da cemo za 10-15 dana igrati jos bolje, sa jacim ekipama i iznenaditi nekog favorita.- reka je Nikolić.

CRNO-BELI PROBILI LED: Partizan posle velike borbe do prve pobede u ABA ligi

Ono što može da raduje navijače Partzana je što je talentovani bek Aleksandar Aranitović, u kojeg se polaže dosta nade, konačno bio barem na klupi a sigurno je da sve interesuje kada se može očekivati i debi mladog košarkaša u crno-belo, dresu.

-Dečko nije igrao dve godine, celu karijeru sam gurao u vatru mlade igrače a tako će biti i ubuduće. Što se Aranitovića tiče počeo je da igra 5 na 5 na treninzima, videcu da njega i Tadica gurnem u Evropi.- objasnio je Nikolić.

Takođe mnoge je začudilo što talentovani krilni centar, Marko Pecarski večeras nije dobio ni minut protiv FMP-a.

-Večeras nisam koristio Pecarskog, ali će imati sansu sa Albom, da oseti Evropu. Moram da razigravam mlade igrače. Čak nisam uspeo da dovedem neke koje sam hteo. Znate u kojoj se situaciji nalazi. Moramo biti strpljivi sa njima.- zaključio je trener crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter