1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVAJ DAN SU NAVIJAČI ZVEZDE ČEKALI: Vraća se LeBranko!

Objavljeno: 07.10.17 u 11:19

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u petak u večernjim časovima u Ljubljanu, gde će u nedelju od 17 časova igrati meč 3.kola ABA lige protiv ekipe Olimpije.

Olimpija je na prva dva meča savladala Igokeu i izgubila od Cibone, dok je Zvezda zabeležila trijumfe nad timovima Mornara i Mege.

Ono što je razlika u odnosu na ova dva duela jeste povratak Branka Lazića, kapitena Crvene zvezde, u ekipu nakon povrede.

Jedan od malih ciljeva koje smo postavili na početku je da startujemo sa 3-0 u regionalnoj ligi, i onda sa samopouzdanjem uđemo u Evroligu. Utakmica u Ljubljani ima specifičnu težinu. Biće nam to prvo gostovanje i to protiv Olimpije, koja je „pogodila“ sa izborom stranaca, takođe imaju kontinuitet u radu i sa te strane nećemo imati olakšan, niti lak posao u dvorani „Tivoli“. Ono što mi predstavlja zadovoljstvo je da su svi zdravi i spremni za ovu utakmicu, što znači da nam se vraća i kapiten Lazić, rekao je trener Dušan Alimpijević za zvanični sajt kluba.

Crveno-bele očekuju dva treninga u subotu, a navijači će konačno dočekati da na delu vide i ljubimca Branka Lazića, novog kapitena ekipe:

Oćekuje nas prvo gostovanje u novoj sezoni ABA lige, u svaki meč ulazimo ozbiljno i motivisano. Osim što želimo bodove, svaka utakmica na početku sezone za nas je prilika da napredujemo kao tim i da se uigravamo. Olimpija je ove sezone napravila dobru ekipu, stranci su pokazali da su pojačanja, ali ponavljam, želimo da sa tri pobede i dodatnim samopouzdanjem krenemo i u novu sezonu Evrolige, rekao je kapiten crveno-belih, Branko Lazić.

Odmah nakon utakmice košarkaši Zvezde se vraćaju u Beograd, a potom sredinom naredne nedelje putuju u Kaunas, gde igraju protiv Žalgirisa u 1. kolu Evrolige.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter