8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOK SE ČEKA CENTAR: Ovo se nije najavljivalo, novi odlazak iz Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 06.10.17 u 10:52

Očekivalo se da ove sezone dobije znatno veću minutažu, ali od toga, makar u Partizanu, neće biti ništa.

Iako je po dolasku u Humsku Miroslav Muta Nikolić najavio da će forsirati mlade igrače i stvarati ih za nacionalni tim, pojedini potezi ne govore u prilog tome.

Na mestu plejmejkera dovedena su dvojica Amerikanaca, uz mladog Australijanca Vilsona, krilne pozicije pokrivaće prekaljeni Marko Čakarević i pod košem Novica Veličković, a upravo zbog toga mesta nema za perspektivnog Nikolu Tanaskovića.

Mladi reprezentativac Srbije nikako nije u planovima Nikolića, prenosi ‘Žurnal’, kao što je bio slučaj u periodu dok je prinudno ekipu prošle sezone vodio Nenad Čanak.

Zato je Tanasković prosleđen na pozajmicu u Spartak iz Subotice, gde će igrati u Košarkaškoj ligi Srbije koja startuje 14. oktobra.

FOTO: STARSPORT
0
0

8 Komentara

  1. Steta a prosle godine je svaku priliku iskoristio i ako na kasicicu. Brz. Je i dkocan a to nam bas sada nedostaje. Mogao je da pokrije mesta 3 i4, vrlo uspesno pa za nuzdu i 5. U svakom slucaju bolje nego Tomic

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Tanaskovic bi bio daleko bolje resenje od panjcine cakarevica, bar do sada prikazanom u oba ‘mandata’ u KKP. ALI zato je UBICA SVIMA ZADAO DOMACI ZADATAK IZ LJUBAVI I ZALAGANJU PREMA SVETOM KKP I ZIVOM GRBU, za razliku od ‘ONIH’ koji su ga PRODALIII, kao uostalom i z.r., pecat, zastave, ime kk..itd itd i koji su i SEBE IZRENTIRALI GAZDIIII, VECITOM DEMAGOGU, SLUGI REZ. I PRODAVCU MAGLE I POTRCKU SVAKE VL…TI I KRIM. SPONE PODZEMLJA i.. (al’ NE kanalizacije, sto bi njegovi novoosnovani p’nteri mislili, ipak su ONI zaduzeni za fekalije, a ON za LIMMM-IDEALAN SPOJ, SVE SE NA KRAJU SVODI NA PEPEOOO i DIM).. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Tanaskovic bi bio daleko bolje resenje od panjcine cakarevica, bar do sada prikazanom u oba ‘mandata’ u KKP. ALI zato je UBICA SVIMA ZADAO DOMACI ZADATAK IZ LJUBAVI I ZALAGANJU PREMA SVETOM KKP I ZIVOM GRBU, za razliku od ‘ONIH’ koji su ga PRODALIII, kao uostalom i z.r., pecat, zastave, ime kk..itd itd i koji su i SEBE IZRENTIRALI GAZDIIII, VECITOM DEMAGOGU, SLUGI REZ. I PRODAVCU MAGLE I POTRCKU SVAKE VL…TI I KRIM. SPONE PODZEMLJA i.. (al’ NE kanalizacije, sto bi njegovi novoosnovani p’nteri mislili, ipak su ONI zaduzeni za fekalije, a ON za LIMMM-IDEALAN SPOJ, SVE SE NA KRAJU SVODI NA PEPEOOO).. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Budjavi jos nista od devojke i prijatelja? Sacekaces malo, mozda dozvole brakove izmedju ljudi i tastature.. to je tvoja najveca sansa! Ahahahaa

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter