0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSLE SJAJNE ROLE: Feldin se na konferenciji našalio na račun Alimpijevića, trener odreagovao

Objavljeno: 05.10.17 u 00:17

Zvezda je uspela da dođe do druge pobede u isto toliko utakmica ove sezone što se ABA lige tiče.

Ovoga puta je poražena ekipa Mega Bemaks rezultatom 90:80 u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Trener Zvezde, Dušan Alimpijević, nije bio zadovoljan time što je njego tim primio 80 poena u današnjoj utakmici, uprkos tome što je ostvarena pobeda.

– Teška, iscrpljujuća utakmica za nas, to se izgleda pretvara u kontinuitet i ove godine. Sve ekipe igraju vrlo motivisano protiv Zvezde, kod Mege je to dodatno izraženo što apsolutno pozdravljam. Radi se o mladoj, dobroj, perspektivnoj ekipi koja želi da se uporedi sa ekipom koja igra Evroligu. Ne mogu biti nikako zadovoljan kad vidim ovaj krajnji rezultat jer to nije košarka koju mi treba da igramo ove sezone. Ne možemo da primamo 80 poena i ovo su stvari koje se neće tolerisati kroz Evroligu. Mi kroz Evroligu treba da skupljamo iskustvo za ovakve utakmice, a ne obratno, rekao je strateg crveno-belih.

A onda je reč pripala Amerikancu Feldinu, koji je u ovoj utakmici uz Ročestija poenterski najviše doprineo pobedi Crvene zvezde. Novajlija se pred kraj izlaganja našalio na račun Dušana Alimpijevića i njegov ozbiljan stav.

– Veoma važna pobeda, imali smo neke ciljeve unutar igre i na putu smo da ih ostvarimo. Pokazali smo karakter, mnogo srca, ova utakmica će nam poslužiti za samopouzdanje. Mlad smo tim, ovo je veoma važan trijumf za nas, izjavio je Feldin, a potom potapšao trenera Alimpijević po ramenu i dodao:

– Moramo da nateramo trenera da se malo nasmeje, strog je prema nama, nakon čega se Alimpijević osmehnuo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter