0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Moramo bolje! VELIČKOVIĆ: Ne smemo da pustimo 16 trojki!

Objavljeno: 03.10.17 u 13:40

Partizan u sredu od 17 časova gostuje u Baru protiv Mornara u 2. kolu ABA lige, a pobeda je imperativ posle poraza od MZT-a u Skoplju.

Partizan više nema pravo na grešku. Drugi vezani poraz doveo bi crno-bele u nezgodan položaj, a rival Mornar je pre nešto više od sedam dana već slavio u hali Topolica kada se igrao Superkup. Zbog toga trener crno-belih Miroslav Nikolić poziva na oprez.

– Moramo da odigramo bolje nego u prvom kolu. Posle prvog poraza, ova utakmica je za nas veoma važna. Mornar nas je nedavno već pobedio i pokazao da ima dobru ekipu. Mi moramo da mnogo bolje odigramo u fazi odbrane, naročito da sa centrima bolje branimo ‘pik’ protivnika – rekao je Nikolić pred put na primorije.

Kapiten Novica Veličković je istakao da sigrači i on ne smeju da dopuste da im Barani ubace 16 trojki.

– Ako hoćemo da pobedimo, moramo biti mnogo agresivniji u borbi za svaku loptu. Oni su na Superkupu protiv nas pogodili 16 trojki, a pokazali su i dobru unutrašnju igru. Sada će imati i dodatan kvalitet povratkom Uroša Lukovića, ali verujem da smo u stanju da im dobro pariramo i da se iz Bara vratimo sa pobedom – istakao je Veličković.

Podsetimo, Partizan je i prošle godine startova u ABA ligi iz Skoplja i Bara, samo što je tada imao skor 2-0, za sada je on 0-1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter