0
Evrobasket 2022

FOTO: Screenshot / Instagram

MUTA O PECKANJU HRVATA: Hteli su nas da izbace, naš Bogdanović je otišao u finale, a njihv je bio za dom spreman!

Objavljeno: 23.09.17 u 12:06

Trener Partizana i pomoćnik Aleksandra Đorđevića, Miroslav Muta Nikolić objasnio je zašto je pecnuo Hrvate po dolasku u Beograd i šta mu je zasmetalo kod ‘komšija’.

Strateg Partizana je po povratku iz Istanbula rekao da će Hrvatska osovjiti zlato tek kada im selektor bude Srbin, ali i plejmejker, aludirajući na Jugoplastiku sa Božom Maljkovićem na klupi i Zoranom Sretenovićem na poziciji organizatora igre. Miroslav Nikolić je sada pojasnio zašto je pecnuo Hrvate.

– Prvo su oni govorili kako žele Srbiju u osmini finala, jer smo došli sa ‘trećim timom’, pa će lako da nas izbace. Mi smo sa tim takozvanim trećim timom došli do finala, a oni su otišli kući mnogo ranije. Dopala mi se ona fotomontaža na kojoj su dva Bogdanovića. Naš Bogdan u dresu ide u finale, a njihov Bojan je u odelu i sa torbom na ramenu za dom spreman – rekao je Nikolić.

Popularni ‘Muta’ je istakao da nema u planu da jednog dana bude selektor Srbije.

– Nekada sam hteo da budem selektor, ali sad više ne. Bilo je o tome priče posle odlaska Željka Obradovića, nije se realizovalo i to je to – zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter