0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Preparation for Season 2017-2018, Friendly Match Crvena Zvezda v Lokkomotiva Kuban Mathias Lessort (L) and head coach Dusan Alimpijevic Beograd, 16.09.2017 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DRUGARSKO PECKANJE: Ljubimci Grobara provociraju, Zvezdina nova nada obećava ‘osvetu’

Objavljeno: 22.09.17 u 09:11

Matijas Lesor je u Crvenu zvezdu stigao kao jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope na poziciji krilnog centra.

Lesor, inače Francuz, reprezentativni je drug Žofrija Lovernja i Lea Vestermana, bivših košarkaša Partizana, koji su imali šta da kažu nakon što je Lesor potpisao za Crvenu zvezdu:

– Bio sam sa Lovernjom i Vestermanom u reprezentaciji. Kada sam potpisao ugovor sa Zvezdom prvo su mi prišli i počeli da me „peckaju“, pa su mi onda rekli da ću uživati u Beogradu i da će sve biti dobro. Zbog toga jedva čekam mečeve sa crno-belima, da ih pobedimo, pa da mogu da im vratim malo, otkrio je Lesor u razgovoru za Novosti.

Potom je dodao i da se polako privikava na Srbiju, a posebno mu se sviđa hrana:

Znam na vašem jeziku da kažem zdravo, kako ste, ko je najbolji i naravno neke psovke. Nekoliko puta je trener bio ljut na treningu pa je opsovao, tako da sam i to naučio. Kada je vaša hrana u pitanju, sve je fantastično. Imali smo timsku večeru i mnogo mi se svidelo. Imate ovde i restorane sa svim vrstama hrane, što je dobro. Probao sam neko srpsko jelo, ne znam kako se zove tačno, i neki sir, tako da nemam žalbi na hranu, dodao je Lesor, koji će sa Zvezdom danas igrati protiv Olimpijakosa u okviru pripremnog turnira na Kritu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter