0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

PRIČA O FINALU NIJE GOTOVA: Oglasio se Darko Miličić o suđenju, a on uvek ima šta da kaže… (FOTO)

Objavljeno: 19.09.17 u 09:31

Svoj sud oko arbitraže u finalu Eurobasketa u Istanbulu između Srbije i Slovenije dao je i bivši naš reprezentativac, Darko Miličić.

Nakon završenog finala i pobede Slovenije rezultatom 93:85 uz očiglednu pomoć sudija, mnogi na društvenim mrežama posrnuli su za snimkom Darka Miličića iz 2007. godine i čuvenih prozivki na račun italijanskih arbitara posle poraza od Grčke na EP u Španiji.

Zbog toga možda nije najpozvaniji da govori o suđenju, ali jeste svakako interesantan sagovornik, jer bilo mirne ili ‘vruće’ glave, uvek će imati šta da kaže.

Većina sudija misli da se mečevi igraju zbog njih, a ne samih igrača. Ovi što su sudili u finalu su izgleda tako shvatili. To je glupost. Tu si da sudiš i ćutiš i da sudiš pošteno. Za to si plaćen. Očigledno je da je bilo loših sudijskih odluka, to nije sporno, ali ne bih da nagađam iz kog razloga – rekao je Miličić za ‘Informer’.

FOTO: STARSPORT

Strasti su se stišale nakon dve prospavane noći i generalni utisak provejava da su ‘orlovi’ ostvarili veliki uspeh osvojenim srebrom. Kada se sve sabere i oduzme, uz brojne pehove koji su pratili Srbiju, svi moramo biti ponosni na novo finale i novu medalju.

To je mišljenje i Darka Miličića.

– Trebalo bi da budemo zadovoljni. Prvi nisam očekivao da naši momci doguraju do srebra, ali oni očigledno bolje znaju nego ja. Svi su me oduševili. Da sam ja imao ovakve ljudine pored sebe i dan-danas bih igrao košarku. Ovi momci su uradili veliku stvar – podvukao je Miličić.

(Izvor: youtube / muromochi)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter