0
Evrobasket 2022

HIT VIDEO: Đorđević nazdravio rakijom sa poznatim reperima, ali je ipak ‘pukla tikva’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.17 u 13:10

Poznata rep grupa ‘THCF’ nastavila je tradiciju poklanjanja rakije selektoru Đorđeviću, ali se tokom uručivanja ‘tikve’ desilo nešto neočekivano.

Postoji li neko ko nije čuo za, sada već, tradicionalnu himnu naših košarkaša ‘Igraj i pobedi’ u izvođenju rep grupe ‘THC Familija’? Naravno da nema.

Poznati muzičari, ne samo da su ušli na ‘plejlistu’ dvorana ‘Ulker arena’ i ‘Sinan Erdem’ u Istanbulu, već su postali redovni ‘domaćini’ košarkaša na balkonu Skupštine grada.

Kao i posle svetskog srebra u Madridu i olimpijskog iz Rija, i sada su dočekali ‘orlove’ na čuvenoj terasi, a tom prilikom i selektoru Aleksandru Đorđeviću uručili domaći rakiju, na šta je selektor šmekerski odreagovao:

– Šta je to? Domaća kleka? Pa hajde otvaraj, šta čekaš! Mogu li ja prvi? – rekao je selektor.

Rakija je poklonjena u tikvi, sa posvetom ‘najboljem selektoru’.

– THCF tradicionalno poklanja domaću rakiju našim reprezentativcima posle osvojene medalje, tako je bilo i 2014 godine. Na ovom legendarnom snimku nazdravljamo sa Saletom Đorđevićem. Uzdravlje legendo!!! – napisali su reperi uz ovaj video snimak.

Ipak, desio se i mali peh kada je tikva ispala selektoru iz ruku, onako kako mu lopta nikada nije ‘bežala’. Malo prosute rakije muzičari i selektor su stavili za vrat kako bi ‘bilo zlata’.

I biće ga!

(Izvor: youtube / THCF)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter