1
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

GLAVU GORE, MAJSTORE: Bogdanović se rasplakao tokom izjava i otkrio zbog čega mu je najviše krivo (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.17 u 23:56

Zaista težak momenat za naše reprezentativce ali i celu naciju.

Ipak, koliko sada bolelo, napravljen je veliki uspeh osvajanjem trećeg srebra u tri godine.

Svetsko prvenstvo, Olimpijske igre, a sada i Eurobasket. Posle dva poraza od SAD, ovoga puta je Slovenija bila bolja od nas i sprečila nas da prvi put nakon 2002. godine i Indijanapolisa dođemo do zlata na velikim takmičenjima.

– Ne zato što sam promašio, krivo mi je što sam na kraju izgubio snagu… Nema veze, teško je, ali… izdržaćemo. Teško je pričati posle poraza, iako je srebro uspeh, na težak način smo izgubili, krivo mi je što nisam imao više energije, rekao je novinarima Bogdanović posle ovog meča.

Nakon iscrpljujuće sezone sa Fenerbahčeom, Bogdan Bogdanović je ‘uskočio’ u opremu nacionalnog tima, a sada mu sledi isto to sa Sakramento Kingsima za koje je potpisao. Pred njim su novi veliki izazovi, a svakako i uspesi.

– Hvala navijačima koji su došli da nas bodre, tokom svih ovih mečeva, a posebno u finalu. Čestitam Slovencima, odigrali su muški u finalu. Imali su izvanredan turnir. Ovo je i veliki uspeh za nas i značajno iskustvo. Dali smo svi maksimum, uz sve probleme koje smo imali. Ipak, trenutno je to maksimum, ali sigurno ćemo jednog dana doći u bolju poziciju za zlato jednog dana, zaključio je Bogdanović.


(Izvor: YouTube/Eurohoops TV)

0
0

1 Komentara

  1. Glavu gore momci i mi da smo imali sudije uz sebe dobili bini USA drim tim zato svi u napad ajmo ajde SRBIJAAAAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter