11
Košarka

FOTO: STARSPORT

GORAN VESIĆ: Tačno je, vanredna pomoć za Partizan zbog njegovog značaja! I ne samo to…

Objavljeno: 16.09.17 u 14:49

Gradski menadžer Goran Vesić potvrdio je danas da je grad obezbedio 20 miliona dinara pomoći košarkaškom klubu Partizan.

– Grad Beograd je prihvatio molbu KK Partizan i obezbedio 20 miliona dinara na ime pomoći za funkcionisanje ovog kluba – rekao je Vesić.

Beogradski mediji su juče preneli da će Grad Beograd pomoći crno-belima kako bi se ubrzala procedura deblokade račina i mogućnost registrovanja igrača za novu sezonu.

– Ova pomoć je vanredna i data zbog značaja koji ima ovaj košarkaški klub za srpski sport i košarku. Nadam se da će pomoć doprineti da klub izađe iz problema u kojima se trenutno nalazi – rekao je Vesić.

– I ne samo to. Pored toga, gradski Sekretarijat za omladinu i sport godinama mesečno obezbedjuje 70 sati za trening košarkaša Partizana, što pripada i drugim klubovima u njihovom rangu – dodao je gradski menadžer.

0
0

11 Komentara

  1. Upropaste te kao jakog izvoznika, za stečaj a onda da se ne bi i zvanicno ugasio daju mrve, pandurska priča.

    Niko ne sme da kaže ili neće da vide da nikakve razlike nema a velika veza za srbski sport da su svi uspesi na rep nivou košarka i vaterpolo posledica struke iz sd partizan.

    Sve ljude struke i igrače su proterali iz zemlje. Gasenjem vaterpolo i kosarkaske sekcije nece biti vrhunskih rezultata, a svi do sad rezultati su isključivi plod rada u akademiji.

    Cilj unistenja sporta je slab privatni pandurski klub, pranje novca i krajnje gasenje najvećeg sportskog drustva sveta.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..hm, ‘bas cudno’, kada se KKP ‘daje’ neka crkavica (s’obzirom na velicinu i brend KKP) u odnosu na OPROSTAJ 17,5 milki KKcz, onda se TO MORA OBJAVITI NA SVA „ZVONA“, A KADA SE KRIM. RADNJAMA „OZIVLJAVA“ KLEPTOMANSKI CRVENI KLUBIC ONDA SE TE ZAKULISANE „RADNJE“ KRIJU I RADE POD OKRILJEM MRAKKKA !!! Samo, da se zna, da je KKP DRZAVNI KK (za razliku od poluprivatizovanog prigradskog kk..), KOJI JE ZA DRZAVU SRBIJU OD NEPROCENJIVOG ZNACAJA, KAKO ISTORIJSKOG TAKO I U STVARANJU NAJVECEG I NAJPOZNATIJEG BRENDA SRBIJE-KULT SRPSKE KOSARKE U SVETU I EVROPI POSTOJI ISKLJUCIVO I ZAHVALJUJUCI KKP I NJEGOVIM LEGENDARNIM KOSARKASIMA I PLANETARNOM USPEHU SRPSKE KOSARKE KOJI SE STVARAO POLA VEKA OD STRANE KKP !!!
    Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • ..samo bih jos JEDNO PITAO, dokle se stiglo sa obecanom i vise nego zasluzenom TRENAZNOM HALOM za KKP, s’obzirom da je PLAN ZA NJENU IZGRADNJU OOOODAVNO ZAVRSEN..???!!!

      0
      0
      Odgovori
    • DRZAVNI PROJEKAT!!!! HAHAHAHAA Sve sto si pricao do sada pricao si o svom mikro klubu! Od sad zvanicni naziv DP (drzavni projekat) Patlidzan!

      0
      0
      Odgovori
  3. Da istina je…istina je i to da ste fm..ovaj zvezdi za par godina „usuli“20 miliona ali eura…Partizan drzava drzi tek toliko „u zivotu“da bi ovaj drugi klub imao protiv koga da demonstrira moc..Sramota je sta radite bagro kosarkaskom velikanu koji je davno prevazisao granice ove drzave..Sram vas bilo…ali nicija nije do zore gorela

    0
    0
    Odgovori
    • Kako vas nije sramota prvo bsm napune glavu nekim glupostima pocev prvo od onog Pantica za koga nemam adekvatan naziv a mislim da je stvor kome se emisija na sos kanalu zvala ili se jos uvek zove dodjite na stadion i umesto da prica o tome kako treba ljude dovuci na stadion on pocinje pljuvanjem po zvezdi i takva mu je svaka utakmica a vi stoko grobarska treba da se naucite lepom vaspitanju i da cenite to sto drugi rade pricate o nekim parama pa gde su vam dok smo se mi davili u dugovima vi ste likovali da se jos vise udavimo kad smo kod FMP mi se ne krijemo da smo usli u fuziju sa njima a kako se zove vas zenski kosarlasli klub sramota ste za ovaj narod i bruka je sto postojite ako bog da necete dugo ima da se ugasite ko sveca a dokle god bude postojao SPS vi cete da zivite

      0
      0
      Odgovori
    • A kad smo mi dugovali preko 10 miliona tad ste cutali kao pi… samo vi imate znacaj. Vidite koliko ste znacajni, koga boli uvo za vas u EL, Zvezda Pravi rezultate vece od vasih, za 3 godine ima vise pobeda nego vi za 10. Mozete komotno da se ugasite necete nikome nedostajati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter