1
Košarka

FOTO: STARSPORT

POSLE BOŠINE OSTAVKE: Dva su kadnidata za selektora Crne Gore

Objavljeno: 14.09.17 u 18:16

Crna Gora je napravila istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Evropskog prvenstva, ali je selektor Bogdan Tanjević odlučio i da završi trenersku karijeru.

Popularni Boša je ‘sokolove’ vodio u kvalifikacijama i na Eurobasketu, ali je odlučio da se posle poraza od Letonije povuče. Ne samo sa klupe Crne Gore, već uopšte iz trenerskog posla. Ipak, ostaće u košarci kao predsednik trenerske oraganizacije te zemlje.

-Imam želju da nastavim, ali ja bih ovo dao samo (Dejanu) Radonjiću ili (Dušku) Ivanoviću, rekao Bogdan Tanjević u ponedeljak na podgoričkom aerodromu po povratku iz Istanbula, a prenose podgoričke Vijesti.

Dejan Radonjić je već vodio reprezentaciju Crne Gore na Evropskom prvenstvu 2011. godine, a Duško Ivanović je nedavno izjavio da ima želju da vodi ‘sokolove’.

Oba trenera su trenutno bez angažmana i ostaje da se vidi za koga će se opredeliti Košarkaški savez Crne Gore.

0
0

1 Komentara

  1. …rudonja je blizi…milu, a samim tim je glavni favorit za klupicu jos manje tj. male antiruski orjentisane krs&ostrva&gline&tlaaa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter